Ingyenes OTP bankkártyás fizetési modul Magento 2 webáruházhoz

Hiszed vagy sem de Youama fejlesztői egy nagy meglepetéssel készültek a Magento 2 magyar webáruház tulajdonosok számára, ingyenesen elérhetővé tették a Magento 2-re fejlesztett OTP bankkártyás fizetési moduljuk kódját. Így bárki által szabadon letölthető és módosítható Magento 2 fizetési modullal lettünk gazdagabbak, bővebb info itt.

Ingyenes OTP bankkártyás fizetési modul Magento 2 webáruházhoz” bejegyzéshez 2 hozzászólás

    1. A két modul teljesen más. A Youama még a régi OTP bank-os megoldásra készült, szerintem sokkal korábban mint ahogy ti publikáltátok a Simple Pay megoldást. A probléma a Youama-val, hogy már elavult, mert az OTP-nél a régi OTP-s 3 szereplős megoldásra már nem lehet szerződni (én próbáltam, elhajtottak a Simple Payhez). Helyette az OTP bevezette azaz kiszervezte az online fizető megoldását az Simple Pay fizetési megoldásba az OTP Mobil üzletága alá.
      A ti modulotokkal meg az a baj, hogy félkész. Tudom mert kipróbáltam, hiányzik belőle a Simple Pay API, emiatt a linken elérhető megoldás mindenképpen fejlesztést igényel. Ergó egy átlag ember, aki maga építi a webshopját nem tudja használni. Továbbá a rendelés köszönő oldalon akkor is megjelennek Simple Pay-es adatok, ha valaki más fizetési módot használt. Míg az egyik elavult a másik félig kész, azaz jelenleg egyik megoldás sem alkalmas arra, hogy fejlesztői segítség nélkül bármelyikkel is online fizetést tudjon a webáruházába integrálni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.